torsdag 23. september 2010

Tanker midt på dagen del TRE – og sola skinn

Dette er hjemmesidene til skolen vi bor på. Vi har vårt på museum for positivisme i polen og nå skal vi reise en tur til.
Sola blir med oss videre, Lukas kjører fortsatt veldig raskt på veiene, over homp og stump. Vi viste ikke riktig hvor vi skulle på besøk nummer to, men vi fant fram til ett nytt koselig bondepar. Han hadde overtatt gården etter bestefaren sin. Vi hjalp til med å kutte opp pepperrot, kjempefornøyde var vi. Polakkene syns det var litt rart, for vi skulle jo være gjester, men tolken vår Anette begynner å kjenne seg på oss. Hun hadde en veldig flau episode som vi lo godt av. Vi hadde satt oss ved middagsbordet og noen trengte å gå på do. Det manglet en stol og vi merket oss dette. Theres no place for lukas. He use the toilett svarte hun (hørte ikke helt hva vi sa) – og så begynte vi å le – hoho – så komisk.
Ellers hadde vi en lang samtale med bonden. Kona hans hadde tørke til urter og frukt og div. Det luktet helt fantastisk når vi gikk inn, hun hadde tørka sopp og det var lukten vi kjente. Den største gården vi har besøkt til nå, 20hektar og mange forskjellige produksjoner altså.
Nå er det kveld og fullmåne fin og gul på høstjevndøgnet denne dag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar